Jdi na obsah Jdi na menu

systém NIPLETTE

30. 8. 2013

 

 …jednoduché řešení Niplette je revoluční vynález vyvinutý Douglasem McGeorfem FRCS, předním britským plastickým chirurgem. Niplette se skládá z průhledné bradavkové formy s utěsněným krajem, připojené ke klapce a stříkacímu otvoru. Pracuje na základě jemného sání vpáčené bradavky. Když je na bradavku připevněna, vzduch může být z formy stažen malým zmáčknutím a vpáčená bradavka je do formy "vysáta". Rychlost sání je kontrolována ženou a záleží na tom, co jí je příjemné. Niplette funguje, protože vytrvalé sání jemně natahuje mlékovodné kanálky, které udržují bradavku uvnitř. Protože se kanálky

MOJE ZKUŠENOSTI:

Systém mám zakoupen 2 ks, takže na obě prsa, ale jsem lajdák, protože je doporučeno používat 8 hod. denně po dobu několika měsíců, jenže je to dost nepraktické. Po nasazení podprsenky, to docela překáží a jen tak to nosit je dost nápadné a na spaní, by to asi při otočení spadlo. Po nasazení se pod tlakem bradavka krásně vytáhne ven, ale jakmile to sundáte(teda alespoň( já), tak bradavka drží jen chvilinku. Tak nevím, prosím někoho, kdo pravidelně používá, aby nám napsal :-) zkušenosti. Za všechny děkuji.

dsc_2364.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Martina - Nic není zadarmo

10. 6. 2014 15:10

Účínek až po delší době. Jsme lidi, ne stroje, tak to hold chvíli trvá. Máte to jako s fixníma rovnátkama, taky nestačí je mí den aby vám vydrželi zuby rovné, trváno to klidně dva roky. Proto si myslím že je důležitá pravidelnost a vydržet třeba půl roku, u někoho i dýl, podle stupně vpáčení. Souhlasím že na spaní to není, stačí se pootočit a spadne to. Pod podprsenkou mi to zas tak nepohodlné nepřijde, kolikrát zapomenu že to mám na sobě.

Nikola - Re: Nic není zadarmo

11. 8. 2015 20:51

Bolí systém niplette,prodělala jsem opakované abcesy na prsou a mám tam jizvy...Bradavky mi stojí ale dovnitř,každý nepříjemný dotyk a vtáhnou se dovnitř..Nevím jak mi to půjde..

Jarka - Re: Re: Nic není zadarmo

8. 11. 2015 9:34

Mě to teda vůbec nebolí a při pravidelném nošení to fakt pomáhá, takže za mě super,ale musí se fakt pravidelně!